24 de octubre de 2019
 • Miércoles, 23 de Octubre
 • 15 de juliol de 2008

  L'Ajuntament convoca avui a les empreses del Servei d'Ajuda Domiciliària i al comitè de vaga

  PALMA DE MALLORCA, 15 de juliol (EUROPA PRESS)

  La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Palma es reunirà avui amb els representants de les empreses de serveis socials Intress i Servisar, i el comitè de vaga amb la finalitat d'intentar desbloquejar el conflicte laboral que afecta tant als treballadors de les subcontractes que presten el Servei d'Ajuda Domiciliària com els beneficiaris d'aquest servei.

  Mitjançant un comunicat, la regidoria de Benestar Social va manifestar la seva "inquietud" davant de les repercussions que pateixen els usuaris a causa de la vaga, al conformar un sector particularment vulnerable, i va afirmar que pretén adoptar les mesures que estiguin "al seu abast" per garantir l'atenció necessària.

  El contracte que el consistori paga per aquest concepte és dels més elevats de l'Estat, però així i tot, l'administració està disposada a "mediar i a contribuir" per millorar les condicions laborals dels treballadors d'aquest servei.

  Els sindicats, en vaga des del 30 de juny, denuncien que els treballadors del SAD estan sent "explotats i menyspreats" davant de la resta de professionals d'aquest àmbit en l'Administració local.