25 de enero de 2020
11 de febrer de 2010

L'Ajuntament d'Eivissa i l'Institut Ramón Llull signen un conveni per exposar la mostra 'Memoràndum' a Madrid

EIVISSA, 11 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa d'Eivissa, Lurdes Costa, i la directora adjunta de l'Institut Ramón Llull, Fany Tur, van signar aquest matí un conveni de col·laboració per a l'exposició itinerant 'Memoràndum', una mostra on sis fotògrafs eivissencs mostren la seva visió del Patrimoni de la Humanitat.

Fany Tur ha recordat que 'Memoràndum' s'ha exhibit a la Sala Capitular de l'Ajuntament, la sala d'exposicions temporals del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, amb motiu de la celebració dels 10 anys de la declaració d'Eivissa com Patrimoni Mundial per la Unesco.

Alhora, Tur va anunciar que "dilluns que ve 15 de febrer, a les 19.30 hores, la mostra s'inaugura a la sala d'exposicions del Centre Cultural Blanquerna de Madrid". L'exposició es podrà visitar fins al 24 de febrer.

La mostra està formada per 27 fotografies de sis fotògrafs eivissencs; Cristina de Middel, Germán G. Lama, Lourdes Grivé, Vicent Marí, Manu San Félix i Marcelo Sastre. Gràcies a aquest conveni, els autors eivissencs podran veure exposada la seva obra a Madrid, en una iniciativa que contribuirà a difondre les riqueses culturals i patrimonials d'Eivissa.

L'Institut Ramón Llull és una entitat sense ànim de lucre, constituïda per la Generalitat de Catalunya i el Govern balear amb l'objectiu de promoure a l'exterior la creació cultural pròpia de les dues comunitats autònomes.