4 de marzo de 2021
4 de juny de 2008

L'Ajuntament desenvoluparà demà una sèrie de tallers amb motiu del 'Dia Internacional del Medi Ambient'

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma portarà a terme demà una sèrie de tallers demostratius i expositius, amb motiu del 'Dia Internacional del Medi Ambient', que buscaran implicar els ciutadans en la cura de l'entorn. Els assistents rebran un arbre per premiar el seu compromís amb la naturalesa.

Segons un comunicat emès avui pel consistori, petits i grans podran participar en activitats com la personalització de xapes, dibuixos de samarretes pintades a mà, una mostra de fabricació de teixits o la customització de peces. Així, aquests tallers s'ubicaran a l'exterior del Museu Es Baluard de 17.00 hores a 21.00 hores.

L'ensenyament d'aquestes tècniques d'elaboració i reutilització mediambiental es complementaran amb la sembra de 90 pins en el Castillo de Bellver, un taller de 'compostatge' i una excursió prop de d'aquest paratge natural. Aquest acte tindrà la presència de la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma, Maria Cristina Cerdó.

Finalment, el 'Dia Internacional de Medi Ambient' conclourà amb la primera edició de la 'Passarel·la Ciutat de Palma', una desfilada de moda sostenible que mostrarà les possibilitats d'adquirir teixits naturals i, per tant, respectuosos amb l'entorn, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient, Economia i Treball.

L'esdeveniment, que tindrà lloc al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard a partir de les 21.30 hores, tindrà més de 50 vestits dels dissenyadors mallorquins Lorena Fernàndez, Estefanía Borràs, Manisha Budhrani i Alberto Tous.