28 de mayo de 2020
7 de febrer de 2019

L'Ajuntament de Marratxí i l'Asprom signen un acord de col·laboració per millorar la qualitat de vida del col·lectiu

L'Ajuntament de Marratxí i l'Asprom signen un acord de col·laboració per millorar la qualitat de vida del col·lectiu
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ

PALMA DE MALLORCA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Marratxí i l'Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física (Asprom) han signat un conveni de collaboració que pretén facilitar la integració i la millora de la vida d'aquestes persones, així com la seva inserció laboral.

Segons ha informat l'Ajuntament de Marratxí en un comunicat, l'alcalde, Joan Francesc Canyelles, la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual, i el president d'Asprom, Francisco Martín, han signat l'acord, que ha de permetre "una millora molt substancial en l'atenció que es presta a aquestes persones".

El conveni explicita que l'Ajuntament es compromet a treballar de manera activa i coordinada en l'atenció d'aquestes persones en diferents mbits per facilitar el seu mxim desenvolupament i benestar, fomentar la seva autonomia, incrementar la seva seguretat, la seva confiana i la seva autoestima prevenint la vulnerabilitat.

L'acord, amb una vigncia de quatre anys, també estipula que el consistori collaborar en la millora dels habitatges de les persones ateses de Marratxí.

Per la seva banda, Asprom assignar un tcnic educador que s'ocupar d'acompanyar a la persona en el seu projecte vital, i establir per aix planificació dels suports necessaris per facilitar la seva adaptació a tots nivells.

Per donar compliment a aquestes necessitats, es faran necessries les següents figures professionals: tcnic responsable del servei, psicleg, un treballador social, terapeuta ocupacional, educador social i cuidador.