3 de marzo de 2021
4 de abril de 2008

L'Ajuntament de Palma continua amb les obres de millora d'accessibilitat de Jaume III

PALMA DE MALLORCA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

L'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma està desenvolupant obres de millora d'accessibilitat a la zona de Jaume III, tasques que s'estendran a altres barris de Palma al llarg d'aquesta legislatura, segons van exposar desde Cort, justificant que la millora de l'accessibilitat a la ciutat és una de les seves prioritats davant de les peticions realitzades des de les associacions de persones amb mobilitat reduïda.

En un comunicat, el consistori va apuntar que aquestes obres han estat pactades amb les regidories de Mobilitat i Seguretat Ciutadana i les pròximes actuacions es portaran a terme entre els dies 14 i 22 d'abril, per a la construcció d'un pas de vianants elevat en la intersecció del carrer Bonaire amb Avinguda Jaume III, de manera que s'efectuaran talls de trànsit per accedir a Bonaire des de Jaume III.

Alhora, entre els dies 23 i 30 d'aquest mes es construirà un pas de vianants en la intersecció del carrer Can Ribera amb Jaume III, fet que provocarà corts de trànsit a l'accedir a aquesta avinguda des de Can Ribera.

Abans del començament d'aquestes obres, l'Àrea d'Infraestructures es va reunir amb els comerciants de la zona Centre, que van tenir oportunitat de conèixer tots els detalls i terminis d'aquestes actuacions. Durant aquesta trobada els comerciants van mostrar el seu suport a aquestes obres de millora d'accessibilitat.

Segons l'Ajuntament, els terminis previstos de les obres s'estan complint "rigorosament" i, per evitar molèsties, Infraestructures va suspendre els treballs durant els dies de Setmana Santa.