1 de abril de 2020
17 de març de 2008

L'Ajuntament realitza obres de millora d'accessibilitat al carrer Jaume III

PALMA DE MALLORCA, 17 de març (EUROPA PRESS)

L'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma està desenvolupant obres de millora d'accessibilitat al carrer Jaume III, cantonada amb Bonaire i Protectora, sota un pressupost d'uns 90.000 euros, segons ha informat avui el consistori palmesà en un comunicat.

La millora de l'accessibilitat a Ciutat és una de les prioritats per a l'Ajuntament de Palma, i respon a un dèficit històric. Així, les associacions de persones amb mobilitat reduïda han demanat al consistori diverses vegades actuacions municipals per facilitar el seu dia a dia.

Abans del començament d'aquestes obres, l'Àrea d'Infraestructures es va reunir amb els comerciants de la zona Centre per donar a conèixer tots els detalls i terminis d'aquestes actuacions als responsables dels comerços d'aquests carrers. Durant aquesta trobada, els comerciants es van mostrar d'acord amb aquesta iniciativa.

Segons ha informat l'Ajuntament, aquestes obres han estat pactades amb les Regidories de Mobilitat i Seguretat Ciutadana i consisteixen a rebaixar el nivell de les voreres a l'alçada dels passos de vianants dels carrers Protectora, Bonaire, cantonada Jaume III i la creació d'un pas elevat al carrer Protectora, cantonada Jaume III.

DARRERA ACTUACIÓ

D'altra banda, el pròxim dia 25 de març començarà la tercera i última fase d'aquestes actuacions, que consistiran a rebaixar el nivell de les voreres a l'alçada dels passos de vianants del carrer Bonaire. Aquests treballs no implicaran corts de trànsit i estan previstos que finalitzin el dia 4 d'abril.

Finalment, l'Ajuntament va assegurar que els terminis previstos de les obres s'estan complint "rigorosament", de manera que l'Àrea d'Infraestructures suspendrà els treballs durant els dies de Setmana Santa per evitar molèsties.