27 de mayo de 2019
16 de maig de 2019

L'Àrea de Salut d'Eivissa contracta els dos treballadors que atendran l'Unitat de Patologia Dual de les Pitiüses

EIVISSA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha contractat el psiquiatre i a la infermera especialitzada en salut mental que formaran part de la Unitat de Patologia dual del Servei de Psiquiatria.

Segons ha informat l'Àrea de Salut de les Pitiüses en un comunicat, es tracta d'una ampliació de la cartera de serveis de Psiquiatria que disposarà d'un Hospital de Dia per a pacients amb trastorn mental i addiccions amb vuit places en total.

Aquesta iniciativa pionera permetrà als pacients eivissencs amb trastorn mental i addiccions comptar amb el primer hospital de dia. A més, l'Unitat de Patologia dual comptarà amb un terapeuta ocupacional.

Els professionals contractats ja es troben desenvolupant els protocols per a l'engegada del servei, que també contempla desplaçaments a l'Hospital de Formentera, on es crearà una consulta de conductes addictives que evitarà el desplaçament d'aquests pacients a Eivissa.

Segons la directora gerent de l'Àrea de Salut, Carmen Santos, "es tracta d'un gran avanç en l'atenció a una de les patologies psiquiàtriques prevalentes a Eivissa i Formentera i una iniciativa pionera".

Contador

Para leer más


Lo más leído