3 de agosto de 2020
22 de juliol de 2010

L'Associació de Comerciants de Son Fuster critica la "falta d'actuació" d'Emaya a la zona

PALMA DE MALLORCA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Son Fuster ha criticat aquest dijous el "cas omís" que s'està fent per part d'Emaya davant de la problemàtica de neteja que existeix a la zona, la falta de contenidors d'escombraries, de reciclatge de paper, plàstic i vidre.

En un comunicat, l'Associació ha assegurat que, des del mes d'octubre passat del 2009, va procedir a denunciar als departaments corresponents de l'Ajuntament de Palma la situació "lamentable" que estan patint comerciants i veïns d'abandonament en neteja i seguretat a la zona. "Portem insistint tots aquests mesos i encara a data d'avui no existeix cap resposta satisfactòria", ha afegit.

Alhora, també ha sol·licitat que es procedeixi a la poda dels arbres. A més, l'Associació continua insistint en la seguretat a la nit que és quan s'aprofita la falta de vigilància per pintar graffitis, abocar escombraries en llocs no adequats, sostreure contenidors, etc.

"A aquesta situació se suma les dificultats de comerciants per reciclar davant de l'absència de contenidors de vidre, plàstic i cartró", ha manifestat l'Associació de Comerciants de Son Fuster.

D'altra banda, l'Associació ha criticat la situació actual dels solars, la qual ha qualificat de "deplorable". "Com no s'actuï el polígon s'està convertint en un abocador", ha afegit.

Finalment, l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Son Fuster reclama "el dret a com a mínim neteja i de servei de seguretat".