27 de mayo de 2019
5 de octubre de 2010

L'Audiència jutja aquest dimarts a un home acusat d'agredir sexualment a una menor de 14 anys a casa d'uns amics

PALMA DE MALLORCA, 5 Oct. (EUROPA PRESS) -

El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma jutjarà aquest dimarts, a partir de les 10.15 hores, a un home acusat d'agredir sexualment a una menor de 14 anys a casa d'uns amics, on va conduir a la presumpta víctima a una habitació en la qual va consumar aquests fets mentre la resta es trobava al menjador veient vídeos musicals. En concret, la Fiscalia sol·licita per a l'inculpat 13 anys de presó.

El Ministeri Públic reclama a més que Samuel O.O., de nacionalitat nigeriana, indemnitzi amb 12.000 euros a la menor pels danys morals, així com una fiança de responsabilitat civil per la mateixa quantitat a fi de garantir les responsabilitats pecuniàries que es derivin d'aquest procés.

En concret, els fets van passar el 7 de setembre del 2009 en un habitatge situada a l'Avinguda Ses Puntetes de Cala d'Or, on, segons relata l'acusació en el seu escrit de qualificació provisional, va acudir l'afectada després ja que una amiga volia presentar-li al processat, que llavors comptava amb 37 anys.

Una vegada presentats, i després de rebutjar la jove la beguda que ell li ha ofert, l'acusat li va donar un petó i de seguida li va agafar del braç, la va portar a l'habitació situada al costat del saló i, una vegada dins, la va empènyer sobre el matalàs, començant a despullar-se i també a treure-li a ella la roba. Ha estat en aquell moment quan, d'acord a l'escrit de la Fiscalia, l'inculpat va començar a abusar de la menor aprofitant la curta edat de la víctima -ell sabia que tenia 14 anys ja que l'hi havia preguntat prèviament- i la superioritat que suposava la diferència de 18 anys entre tots dos.

Malgrat que la víctima plorava, cridava i tancava les cames, ell va continuar abusant d'ella fins que aquesta va desistir en els seus crits després d'un minut, a causa de l'elevat volum de la música. Després de consumar els fets, el processat va sortir de l'habitació per vestir-se i quan al saló li van preguntar si estava bé i què havia passat, va respondre que estaven esperant a la menor i que havia d'anar-se'n.

Quan la presumpta agredida va abandonar l'habitatge, es va dirigir amb el seu ciclomotor a casa d'una amiga, on va relatar els fets i ha demanat que l'acompanyessin a un centre mèdic perquè li receptessin la píndola de l'endemà. Després d'això, la menor, que mai havia mantingut relacions sexuals, va decidir denunciar els fets aconsellada pel seu cosí, a qui també va comptar el que ha passat.