24 de abril de 2019
22 de abril de 2008

L'Audiència jutjarà dijous un home que s'enfronta a 12 anys de presó per delictes de violació continuada

PALMA DE MALLORCA, 22 d'abril (EUROPA PRESS)

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma jutjarà dijous a partir de les 10.00 hores A.L.L., de 60 anys d'edat, acusat d'un doble delicte de violació i violació continuada, pels que la Fiscalia sol·licita un total de 12 anys de presó.

Segons es desprèn de l'escrit d'acusació del Ministeri Públic, l'home compartia el seu pis de Lloseta (Mallorca) amb la víctima, qui la nit del succés es va prendre la medicació que necessitava per tractar la depressió que patia i se'n va anar aviat a dormir, caient en un profund somni.

La Fiscalia indica que en una hora no concretada de la nit, el processat es va dirigir a l'habitació de la dona, es va treure la roba i es va posar a sobre d'ella, que es va despertar en aquell moment i va tractar de desfer-se del seu agressor.

El Ministeri Públic indica que l'acusat li va subjectar els braços i va començar a treure-li la roba fins a consumar els fets dels quals se l'acusen. A continuació, li va dir que callés i la va amenaçar amb matar-la si deia alguna cosa del que havia ocorregut.

El fiscal afegeix que, a més, en els dies posteriors i fins a en cinc ocasions, el processat va tornar a l'habitació de la denunciant i utilitzant el mateix mètode va intentar agredir-la sexualment.

Així, el Ministeri Fiscal sol·licita set anys de presó pel delicte de violació i cinc anys de presó pel delicte continuat de violació, i alhora demana una indemnització per a la víctima en concepte de danys morals per valor de 5.000 euros.