22 de octubre de 2020
20 de desembre de 2010

L'autòpsia del cadàver trobat en aigües de Cala en Brut s'ajorna fins al dimarts

MENORCA, 20 Dic. (EUROPA PRESS) -

El director insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca, Javier Tejero, ha informat aquest dilluns que l'autòpsia del cadàver trobat diumenge en aigües de Cala en Brut, al terme municipal de Ciutadella, s'ha ajornat fins al dimarts per la qual cosa no es tenen indicis encara sobre la identitat del mort.

El cadàver, en avançat estat de descomposició, va estar trobat diumenge per un agent de policia fora de servei que es trobava passejant pels voltants de la zona costanera de Cala en Brut i va albirar el cos flotant a l'aigua al voltant de les 12.30 hores.

Els Bombers de Ciutadella van estar els encarregats de rescatar el cadàver, una actuació que ha resultat complicada a causa del dolent estat en el que es trobava el cos, tal com ha indicat Tejero, qui ha afegit que podria portar a l'aigua al voltant d'una setmana.

El cos ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense on estava previst que aquest dilluns se li realitzés l'autòpsia. Finalment, els treballs s'han ajornat fins demà.