19 de octubre de 2019
 • Viernes, 18 de Octubre
 • 12 de agost de 2019

  L'autor de 'Trainspotting' participarà a partir del 10 de setembre a Eivissa en un festival literari i musical

  L'autor de 'Trainspotting' participarà a partir del 10 de setembre a Eivissa en un festival literari i musical
  El Pikes Literary Festival se celebra a Eivissa al setembre.PIKES - ARCHIVO

  EIVISSA, 12 Ago. (EUROPA PRESS) -

  El guionista i autor de 'Trainspotting', Irvin Welsh, i el líder de la banda The Libertines, Carl Barât, participaran a Eivissa en la segona edició del festival literari 'Pikes Literary Festival', que tindrà lloc del 10 al 12 de setembre a un establiment hoteler de Sant Antoni.

  En el seu segon any, el festival literari amb influències musicals ampliarà la seva programació amb una tercera sessió i incorporarà una secció dedicada a autors en espanyol. En l'esdeveniment participaran escriptors, guionistes, productors i creadors, tant internacionals com nacionals.

  Segons ha informat l'organització, participaran en l'esdeveniment l'actriu Lesley Ash o el productor del documental 'The Who', Debby Lee, entre altres.

  En la seva segona edició, el tercer dia del festival comptarà amb la participació de l'escriptor Ray Loriga que presentarà el seu últim llibre 'Sábado, Domingo'. També Dani 'El Rojo' parlarà sobre la seva vida com a atracador de bancs i la seva experiència a la presó explicada a llibres com 'Sobrevivir a la Modelo' i 'Confesiones de un ganster de Barcelona'.

  Els assistents al festival podran gaudir durant els tres dies de projeccions a l'aire lliure i, entre altres obres, podrà veure's el documental 'De donde no se vuelve' sobre el fotògraf Alberto García-Alix, produït pel Museu Reina Sofia.

  La copropietària de Pikes, Dawn Hindle, ha assenyalat que el festival "s'ha establert com una de les joies en el paisatge de l'estiu eivissenc. Ningú millor que Irvine Welsh per representar aquest festival literari amb influències musicals".

  Para leer más