19 de junio de 2019
 • Martes, 18 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  L'entitat Fomento del Turisme de Mallorca censura la deixadesa i l'abandó d'És Trenc

  L'entitat Fomento del Turisme de Mallorca censura la deixadesa i l'abandó d'És Trenc
  FOMENTO DEL TURISMO MALLORCA

  PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  L'entitat turística Foment del Turisme de Mallorca ha censurat aquest dilluns la "deixadesa i l'abandó" d'algunes platges de l'Illa, com la de Sa Ràpita-Es Trenc, i ha fet una crida a la "responsabilitat" de governants per resoldre la situació i cuidar del litoral mallorquí, segons ha informat l'associació en una nota.

  "Manifestem la nostra profunda preocupació pels esdeveniments que estan succeint a la nostra illa, que perjudiquen la imatge i el bon nom de Mallorca i poden posar en perill el futur del nostre model econòmic basat en l'activitat turística", han alertat des de l'entitat.

  Així, s'han referit a l'abandó de platges, al comportament "incívic" d'alguns visitants, l'acumulació de residus o la venda ambulant com a elements preocupants que han atribuït a la "falta de vigilància i control policial" i a "l'escàs o nul interès" de les institucions.

  "Denunciem la irresponsabilitat que suposa que, a aquestes dates, avançada ja la temporada turística, ens trobem amb l'acumulació de residus de tot tipus que fan impracticable el bany a les persones residents i visitants sense que ningú es preocupi de la seva retirada", han afegit.

  Així mateix, Foment del Turisme de Mallorca ha considerat que s'ha de fer "tot el possible" per mantenir les infraestructures turístiques en un estat "impecable".

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído