19 de noviembre de 2019
14 de març de 2008

Les carreteres de les Balears s'han cobrat la vida de nou persones des de començament d'any, sis menys que el 2007

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)-

Un total de nou persones han perdut la vida des de començament d'any a les carreteres de les Balears, sis morts menys que en el mateix període de l'any anterior, dels quals sis eren menors de 30 anys i una víctima passiva. Alhora, sis persones més han quedat ferides de diversa consideració en diversos accidents.

Així ho indiquen les dades remeses avui pel departament de Seguretat Viària de la Direcció de Trànsit de les Balears, que assenyalen que a Mallorca es van registrar tres dels morts, nou menys que el 2007, mentre que a Menorca es van produir tres morts, la mateixa xifra que en l'any anterior. Alhora, a Eivissa tres persones més han perdut la vida des del mes de gener passat, mentre que en el mateix període del 2007 no es va registrar cap víctima mortal en aquesta illa.

En aquest sentit, del total de víctimes mortals registrades, cinc eren homes i quatre dones, mentre que, segons es desprèn de l'informe, cinc eren els conductors del vehicle afectat i tres viatjaven en el vehicle en el moment de l'accident. Des de començament d'any, ha perdut la vida a més un vianant.

Entre 2000 i 2007, un total de 762 persones han perdut la vida en accidents de trànsit a Balears, 560 a Mallorca, 62 a Menorca i 140 a les Pitiüses. L'any més fatídic va ser 2001, amb 123 morts, i el que menys, 2007, quan 79 persones van perdre la vida en tot l'arxipèlag.