21 de octubre de 2019
20 de abril de 2009

Les obres de l'eix cívic del carrer Blanquerna (Palma) afectaran al trànsit rodat a partir d'avui

PALMA DE MALLORCA, 20 Abr. (EUROPA PRESS) -

Les obres de la primera fase de l'eix cívic del carrer Blanquerna de Palma afectaran al trànsit rodat a partir d'avui, dilluns, segons ha informat l'Ajuntament, que va aclarir que quedarà garantit l'accés als vianants, així com el trànsit transversal i l'accés als aparcaments de la zona, entre els quals el de Santa Pagesa serà gratuït durant una hora per a tots els usuaris.

El consistori va puntualitzar que els treballs a fer afectaran al trànsit per aquesta via en dos trams diferents. D'una banda, el comprès entre els carrers Pare Francesc Molina i la confluència entre els carrers Joan Massanet Moragues i Francesc Fiol i, per un altre, la part del carrer Blanquerna que travessa la Plaza de París.

També va aclarir que es mantindrà "a cada moment" la circulació transversal als carrers Pare Francesc Molina, Andreu Feliu, Joan Massanet Moragues i Francesc Fiol i Joan; així com que l'àrea de Mobilitat implantarà "aviat" un sistema d'ARA pilot en els voltants de Blanquerna.

Cal recordar que aquest projecte el duu a terme la Gerència d'Urbanisme, amb un pressupost de cinc milions d'euros, i l'obra es desenvoluparà al llarg de nou mesos, procurant "a cada moment" minimitzar les molèsties que els treballs puguin ocasionar a la vida activa i comercial de la zona i informant a cada moment als veïns i usuaris afectats.