29 de mayo de 2020
11 de juny de 2008

Les obres del nou centre de Salut d'Andratx començaran l'any que ve

PALMA DE MALLORCA, 11 de juny (EUROPA PRESS)

Les obres del nou centre de Salut d'Andratx començaran en 2009, una vegada s'hagin complert tots els tràmits administratius pertinents i estigui llest el projecte. El municipi, gràcies a un conveni de col·laboració que es va signar avui amb la Conselleria de Salut i Consum, també acollirà el programa 'Consum a ca teva'.

En un comunicat, la Conselleria de Salut va detallar que el centre es construirà en un solar de 2.538 metres quadrats i tindrà una superfície construïda d'uns 1.800 metres quadrats.

'Consum a ca teva' té per objectiu dotar de major agilitat i eficàcia als serveis que es presten actualment als usuaris des de la Direcció General de Consum. Aquest, a més, facilitarà els ciutadans la presentació de reclamacions en les oficines municipals del municipi per convertir-se en un àgil canal d'informació en matèria de drets dels consumidors.

El programa preveu la realització d'accions de formació pel personal al servei de l'Administració local en assessorament i defensa dels drets dels consumidors, així com actuacions dins d'un marc més general de coneixement dirigides als ciutadans.

En la firma del conveni van estar presents el conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, l'alcalde d'Andratx, Francesc Femenías, i el director general de Consum, Diego González.