25 de septiembre de 2020
25 de setembre de 2019

L'Escola de Salut Pública de Menorca tanca la seva trentena edició amb més de 1.000 participants

MENORCA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'Escola de Salut Pública de Menorca ha tancat aquest dimecres la seva trentena edició amb més de 1.000 participants en els seus cursos, trobades i activitats obertes, segons ha informat l'organització en un comunicat.

El director de l'escola, Esteve Fernández, ha manifestat que aquesta xifra demostra la "bona salut de l'escola i que les coses s'han fet bé". "Això ha estat possible gràcies al compromís de les institucions, la capacitat d'adaptació als temps diversos i la necessitat que la salut pública té d'espècies com les que hem aconseguit en el Llatzeret del port de Maó", ha dit.

Esteve ha apuntat que la participació en aquesta edició ha superat les expectatives, ja que, als 746 assistents als cursos i trobades, cal sumar les 1.440 persones que han participat en els actes oberts que s'han ofert al llarg dels deu dies de durada de l'Escola de Salut.

"En conjunt fem un balanç més que positiu, la qual cosa ens porta al repte de mantenir la qualitat i preparar des del moment mateix de finalitzar la trentena edició un programa per a l'any que ve tant o més atractiu que aquest any", ha conclòs Fernández.

Para leer más