20 de enero de 2020
 • Domingo, 19 de Enero
 • Sábado, 18 de Enero
 • 17 de agost de 2009

  L'Extra d'Estiu de l'ONCE reparteix 33.000 euros a Mallorca

  PALMA DE MALLORCA, 17 Ago. (EUROPA PRESS) -

  El sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, celebrat el dissabte 15 d'agost, ha repartit en premis a les quatre últimes xifres a Mallorca per valor de 33.000 euros, els números premiats dels quals han estat venuts pels agents venedors Jaime Roig i Bartolomé Rosselló.

  En un comunicat difós avui, l'ONCE ha explicat que, en concret, Roig, agent venedor afiliat que exerceix la venda des de juny de 1994 ha venut a Palma, a la zona del Polígon de Llevant, un premi més gran a les quatre últimes xifres de 3.000 euros.

  Per la seva banda, Rosselló, agent venedor discapacitat que exerceix la venda des del mes de desembre de 1999 en l'Agència de Manacor, ha repartit 30.000 euros a Campos al vendre 10 cupons premiats a les quatre últimes xifres.

  Des de l'organització van recordar que l'ONCE compte a Balears amb 1.250 afiliats, dels quals 259 són cecs totals i la resta deficients visuals, i 645 venedors afiliats i discapacitats.

  Així, van recalcar que gràcies a la venda dels seus productes Cupó Diari, el 7/39, Cuponàs de Divendres, Supercupón de Cap de Setmana, els sortejos extraordinaris, i els productes de loteria instantània: "El Set de la Sort" i "El Supersiete", aconsegueix uns ingressos que possibiliten entre d'altres accions el suport a estudiants integrats en col·legis ordinaris, la rehabilitació en mobilitat i habilitats de la vida diària, i suport econòmic amb Prestacions Assistencials.