26 de mayo de 2019
 • Sábado, 25 de Mayo
 • 14 de maig de 2019

  L'IEB finança part del festival de música electrònica, música mixta i video-projecció ME_MMIX19

  El festival es basa en l'experimentació sonora 'in situ' amb mitjans electroacústics

  PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

  El festival de música electrònica, música mixta i video-projecció ME_MMIX19, que se celebra de l'11 al 19 de maig en Es Baluard, Can Balaguer, Ca n'Oleo i el Centre Cotoner a Esporles, compta amb una línia d'ajuda de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

  Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, el festival es basa en l'experimentació sonora 'in situ' amb mitjans electroacústics i està organitzat pel col·lectiu Placa Base.

  Durant cinc dies els assistents podran gaudir d'un programa de concerts, tallers i jornades professionals.

  Finalment, a la seu de la Conselleria de Cultura, tindrà lloc una Jornada professional sobre el Projecte Eurorregió Pirineus Mediterrani, aquest dissabte 18 de maig a les 10.30 hores.

  ITINERARI CONCERTS ME_MMIX 19

  Els concerts de música electrònica es duran a terme aquest dimecres i divendres a les 19.00 hores en Es Baluard; i aquest dijous a Can Balaguer, a les 21.00 hores. També està previst una actuació del grup francès Ensemble Flashback en Es Baluard a les 21.00 hores el divendres.

  El dissabte serà el torn del grup Morphosis Ensemble en Es Baluard, a les 19.00 hores, al que li seguirà un concert Placa Base Col·lectiu Instrumental a les 21.00 hores.

  Finalment, el diumenge 19 maig, el grup Defunensemble, de Finlàndia, debutarà en el museu de la capital balear a les 19.00 hores.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído