22 de octubre de 2020
4 de juny de 2019

L'IMAS treu a licitació el contracte de subministrament elèctric per a la residència de majors de la Bonanova

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha tret a licitació la contractació del subministrament d'un sistema de generació foto voltaica sense injecció a xarxa per a la residncia de persones majors de la Bonanova.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, el termini per a la presentació de propostes finalitza el proper 10 de juny.

A més, els gestors de la institució insular volen "continuar la seva aposta per les energies renovables, després de les dutes a terme l'any passat en les cobertes de la seu central de la institució a Palma i al centre de primera acollida de menors Puig des Bous", han informat des del Consell.

Quant a la Bonanova, el projecte contempla la installació de 344 unitats de panells foto voltaics d'autoconsum sense injecció a la xarxa, la qual cosa significa que la prpia produeix la suficient energia que necessita l'edifici fins a un mxim de 99.99W.

Per poder dur a terme aquest projecte, l'IMAS ha rebut per part de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern Balears una subvenció de 89.100.00 euros en el marc de la convocatria pública de subvencions per al foment d'installacions d'energia solar foto voltaica en les administracions públiques.

Para leer más