1 de marzo de 2021
4 de juny de 2008

L'Institut d'Estudis Baleàrics assessorarà IB-3 en aspectes culturals, literaris i artístics

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) assessorarà a l'ens Públic de Radiotelevisió de les Illes, IB-3, en aspectes culturals, artístics i literaris ja que les dues entitats van signar avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promocionar i difondre la cultura de les Balears.

En un comunicat, la cadena de televisió va assenyalar que IB-3, com mig autonòmic, donarà suport per difondre les iniciatives de l'Institut. Alhora, les dues parts crearan una Comissió de Treball integrada per quatre membres -dos de cada organització-.

Aquest acord, segons va expressar Antoni Martorell, director general d'IB-3, vol concretar i deixar constància d'una iniciativa per potenciar elements diferenciadors entre les dues plataformes en sintonia. L'estratègia és impulsar tot allò que hagi de veure amb l'actualitat i la promoció de cultura balear.

El president de l'IEB, Sebastià Serra, va remarcar que per a l'Institut significa una gran satisfacció el fet de poder cooperar dins d'aquest projecte. Alhora, va apuntar que des de l'IEB es faran propostes de tipus cultural perquè tinguin més cabuda dins la programació. La firma del conveni de col·laboració va tenir lloc avui entre Martorell i Serra a la seu de Calvià.