26 de mayo de 2020
11 de desembre de 2008

L'Institut de Política Familiar de Balears adverteix que en 2015 es produirà un avortament cada 2 minuts

PALMA DE MALLORCA, 11 de desembre (EUROPA PRESS)

El president de l'Institut de Política Familiar a Balears (IPFB), Agustín Buades, va advertir avui que en l'any 2015 es duran a terme a Espanya més de 244.646 avortaments anuals, xifra que suposa que més de 670 nens deixaran de néixer al dia per l'avortament i es produirà un avortament cada 2,15 minuts.

Mitjançant comunicat, Buades ha afirmat que la futura Llei de l'Avortament provocarà que a Espanya els centres avortistes s'enriqueixin encara més, doncs està previst que els ingressos en aquesta matèria superin els 121 milions d'euros anuals, "a costa de les dones que es veuen abocades a l'avortament". A més, aquesta dada convertirà a Espanya al país de la Unió Europea amb major nombre d'avortaments.

Finalment, entendre que es tracta d'una norma en la qual "perd la mare, el nen, i la societat". Alhora, la va qualificar d'"absolutament regressiva", ja que farà, segons el seu semblar, que els centres avortistes s'enriqueixin "a costa del drama dels altres i amb el suport total del Govern", va postil·lar.