26 de febrero de 2021
14 de març de 2008

Lladó afirma que Cirer hauria d'abandonar el seu càrrec de cap de l'oposició si es proven els fets contra De Santos

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

El president d'Esquerra, Joan Lladó, ha afirmat avui que si es prova que l'ex-regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos, va incórrer en un delicte de malversació de fons, la líder del PP al consistori i exalcaldessa de Palma, Catalina Cirer, "hauria d'assumir la seva responsabilitat i deixar el seu lloc de cap de l'oposició".

Així ho va afirmar Lladó mitjançant un comunicat, en què va expressar que el treball de Cirer com alcaldessa incloïa fiscalitzar les despeses dels regidors.

En el mateix comunicat, Lladó va titllar de "poc creïble" la sorpresa de l'exalcaldessa de la ciutat, i alhora va afirmar que "no pot excusar-se que era l'alcaldessa i no la mare", va afirmar Lladó.

Sobre aquesta qüestió, el president d'Esquerra, va opinar que el que realment li ha de preocupar a Cirer és si realment estant al capdavant d'una empresa pública municipal, de Santos, "es va gastar el 41 per cert del capital social en saunes, quan ella era presidenta de la institució", va afirmar Lladó.