28 de mayo de 2020
12 de agost de 2008

L'ocupació hotelera cau el juliol un 6,7% a les Pitiüses fins el 81,87%

EIVISSA, 12 d'Agost (EUROPA PRESS)

Les dades de la Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera relatius a la segona quinzena del mes de Juliol confirmen la caiguda del nombre de pernoctacions registrada en plena temporada alta. Així, l'ocupació de la planta hotelera el juliol es va situar en el 81,87 %, un 6,7 % menys que el 2007.

Durant la segona quinzena del mes de Juliol, l'ocupació a les Pitiüses va ser del 84,83 % amb una baixada global en totes les zones de les Pitiüses, tot i que de manera més agreujada a les Cales del sud-oest, on va baixar un 18,3 %, a la zona Nord, amb un 7,6 % menys, o a Formentera, amb gairebé un 7 % menys d'ocupació. El municipi d'Eivissa va ser el menys perjudicat amb una baixada d'un 2,4 % i una ocupació del 89,29 %.

Segons va destacar el vicepresident de la Federació Hotelera, Roberto Hortensius, aquestes dades responen a les previsions de l'entitat, "que no eren favorables", i s'estendran durant el mes d'agost. Per a aquest cap de setmana, un dels quals més ocupació històrica ha registrat els últims anys, es poden a dia d'avui fer reserves fins a 25 establiments, tal com va concretar Hortensius en declaracions a Europa Press.