8 de abril de 2020
2 de abril de 2008

L'oferta d'estudis superiors i de FP de les Balears serà present a la fira 'Aula 2008'

PALMA DE MALLORCA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Saló Internacional de l'Estudi i de l'Oferta Educativa 'Aula 2008', que es porta a terme a Madrid, acollirà des d'avui i fins a diumenge que ve els estudis superiors i de Formació Professional que es poden cursar a Balears.

Així, la consellera d'Educació i Cultura, Bàrbara Galmés, va assistir avui a la inauguració d'aquest certamen, que va ser presidit per la Infanta Elena i a la qual va assistir també la ministra d'Educació i Ciència, Mercedes Cabrera.

Així, Balears participa en aquesta fira amb un expositor que mostra les propostes educatives que ofereixen tant la Conselleria d'Educació i Cultura al camp de la Formació Professional com la Universitat dels Illes Balears. La consellera va destacar la importància de ser present a la fira 'Aula 2008', ja que permet divulgar la tasca educativa que porten a terme les comunitats autònomes i presentar la seva oferta educativa.

Així, aquesta és la XVI edició de la cita, que té una periodicitat anual i que l'any passat va rebre prop de de 130.000 visitants, entre estudiants, professorat, orientadors i pares. En aquest sentit, 'Aula 2008' mostra l'oferta educativa d'unes 300 entitats -entre expositors directes i firmes representades- procedents de 13 països, a través d'una superfície de 22.000 metres quadrats.

Així, els visitants tenen al seu abast tota mena d'informació sobre estudis universitaris, de postgrau i màsters a l'estranger, idiomes, formació professional, entre d'altres, així com tota classe de serveis per a l'estudiant.