25 de junio de 2019
 • Lunes, 24 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  L'ONCE concedeix els Premis Solidaris 2019 a cinc entitats de Balears

  L'entrega dels Premis Solidaris Illes Balears 2019 tindrà lloc el dia 9 de juliol a les 20.00 hores al Teatre Principal

  L'ONCE concedeix els Premis Solidaris 2019 a cinc entitats de Balears
  ONCE

  PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  L'ONCE ha concedit els Premis Solidaris ONCE Illes Balears 2019 a cinc entitats de les Illes per promoure valors relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat i la supressió de les barreres físiques i mentals, segons ha informat l'organització en una nota.

  En la categoria d'Institució, el premi ha recaigut a l'Associació Balear de Nens amb Malalties Rares (Abaimar), per visibilizar les malalties rares infantils amb la finalitat d'"obtenir suports" per recolzar a les famílies.

  Per la seva banda, el diari Ara Balears s'ha alçat amb el guardó en la categoria de mitjans de comunicació per la publicació habitual de reportatges centrats en temes socials i del món de la discapacitat, mentre que en la categoria de Persona Física el guanyador ha estat el doctor Bartomeu Català, impulsor i president de Projecte Home Balears.

  En la categoria d'empresa, Caixa Colonya de Pollença ha guanyat per "recolzar serveis destinats a persones en risc d'exclusió social, malalts crònics o persones amb discapacitat". Finalment, en la categoria Estament de l'Administració Pública, el guardó ha estat per a l'Ajuntament d'Alcúdia pel projecte 'Alcúdia per a Tots', que ha executat accions perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir dels seus drets.

  L'entrega dels Premis Solidaris Illes Balears 2019 tindrà lloc el dia 9 de juliol a les 20.00 hores en el Teatre Principal.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído