23 de enero de 2020
 • Miércoles, 22 de Enero
 • 11 de febrer de 2010

  L'oposició exigeix a Tarrés que reclami al Govern les inversions en matèria educativa que necessita Eivissa

  EIVISSA, 10 Febr. (EUROPA PRESS)

  La consellera i diputada popular Carolina Torres va exigir avui al president del Consell d'Eivissa, Xico Tarrés, que defensi els interessos de l'illa i reclami al Govern les inversions que Eivissa necessita en matèria educativa.

  Per a la consellera, el Govern ha relegat a Eivissa a un segon pla i "no és una prioritat" per a l'administració autonòmica. Unes declaracions efectuades un dia després que la delegada d'aquest departament a les Pitiüses, Margalida Marí, presentés la seva dimissió per les diferències insalvables amb la Conselleria.

  En aquest sentit, Torres ha lamentat que el Govern "no faci el que ha de fer" per millorar les infraestructures educatives de l'illa però encara ha considerat més greu que el màxim responsable polític a l'illa "no es reclami el que ens toca", sobretot, en una matèria "tan delicada, sensible i important, com l'educativa.

  Així, ha sostingut que la "deixadesa" del Govern i del Consell "no ha fet més que empitjorar" la situació que ha començat quan es va eliminar de la previsió d'infraestructures la construcció de l'institut de Sant Antoni, i va continuar amb la dimissió en bloc de la directiva del centre de [Blancadona], al no veure resposta a les seves demandes. Com a colofó, ha afegit, la dimissió de Marí.

  Davant d'aquesta situació, Torres ha presentat una pregunta al Parlament per conèixer l'estat real del col·legi públic Can Misses i de la resta de centres educatius dependents de la Conselleria d'Educació i saber si està garantida la seguretat de l'alumnat en tots els centres de l'illa.