28 de febrero de 2020
1 de agost de 2019

L'Orquestra Simfònica de Balears tanca aquest dijous el Festival de Bellver amb un concert gratuït per als abonats

PALMA DE MALLORCA, 1 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra Simfònica de Balears tancarà, aquest dijous a les 21.30 hores, el Festival de Bellver amb un concert gratuït per als abonats que comptarà amb la participació del pianista mallorquí Andreu Riera.

Segons ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat en un comunicat, amb aquest concert volen agrair la fidelitat dels abonats que els acompanyen cada setmana i que són una "peça fonamental" en l'èxit de l'Orquestra.

Des de l'Orquestra han indicat que el nombre d'abonaments en el Festival de Bellver s'ha "duplicat" en aquesta edició respecte a la de l'any passat, amb un "gran èxit tant de públic com de crítica".

En part, aquest augment del públic abonat han assegurat que es deu a accions que han començat a desenvolupar en el marc del Pla de Cultura, com la realització de programacions adaptades a diferents sectors de públic o la millora en la comunicació de les activitats de l'orquestra.

En la cita d'aquest dijous, la Simfònica interpretarà 'Prelude a l'après midi d'un faune', de Claude Debussy; 'Noche en los jardines d'España', de Manuel De Falla; 'Cuatro Estaciones Porteñas', d'Astor Piazzolla, i 'Tres Danzas Españolas', d'Enrique Granados.

Amb aquesta actuació i la prevista per al proper dia 7 d'agost en el Festival de Pollença, l'Orquestra Simfònica de Balears posarà punt final a la temporada.

Segons han declarat, Andreu Riera és un dels pianistes espanyols "més significatius de la seva generació". Ha actuat en "importants" sales com l'Auditori Nacional de Madrid, el St. James Piccadilly, el Teatre Sistina de Roma o el Lincoln Center de Nova York, entre uns altres.

Para leer más