5 de agosto de 2020
2 de febrer de 2009

El Mallorca Convention Bureau detecta una caiguda en l'organització d'esdeveniments i reunions professionals a l'illa

Augmenten el 2008 un 27% les visites professionals a la web del MCB

PALMA DE MALLORCA, 2 Feb. (EUROPA PRESS) -

El Mallorca Convention Bureau (MCB) ha detectat una disminució en el nombre d'esdeveniments i reunions de professionals confirmats aquest exercici a l'illa, en comparació a l'activitat registrada l'any passat. L'associació també ha percebut una "prevenció generalitzada" entre els compradors, davant la incertesa econòmica que genera l'actual conjuntura de crisi internacional.

En la recent edició de Fitur Congressos, el Mallorca Convention Bureau ha detectat a més una certa alentiment de l'activitat comercial, reflex de la difícil situació financera mundial, si bé ha pogut constatar l'"interès" que Mallorca segueix despertant entre els organitzadors internacionals d'esdeveniments.

Per aquesta raó, el MCB potenciarà en 2009 la seva activitat promocional perquè Mallorca no perdi posicions en el rànquing internacional de destinacions de reunions.

D'altra banda, el portal web del Mallorca Convention Bureau ha registrat el 2008 un total de 38.510 visites, cosa que representa un augment del 27% respecte a l'any passat, unes dades que malgrat la conjuntura de crisi actual reflecteixen l'interès que desperta Mallorca per a les entitats i professionals organitzadors de congressos i incentius.

El Mallorca Convention Bureau canalitza des de la seva pàgina web informacions relatives a l'actualitat mallorquina, edició de newsletter digital de difusió a més de 50 països, informació turística sobre l'illa i enllaços als web de totes les empreses associades a l'MCB i entitats col·laboradores com la Cambra de Comerç, l'Ibatur i el Consell de Mallorca.