4 de agosto de 2020
22 de juliol de 2010

Maó cobreix les 1.200 places d'escoles d'estiu ofertes

MENORCA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

Maó ha cobert les 1.200 places d'escoles d'estiu ofertes aquest any. Així ho ha assenyalat avui l'alcalde, Vicenç Tur, qui es va mostrar satisfet perquè considera un "èxit" la decisió d'unificar l'oferta.

Tur ha recordat que, durant els últims anys, l'oferta de les escoles d'estiu s'ha incrementat notablement al municipi. "Paral·lelament al que es programava per part de les associacions de pares i mares i l'Ajuntament, l'oferta externa organitzada per diferents associacions privades ha suposat un magnífic complement a l'hora de disposar d 'un programa molt complet dirigit a tota mena de necessitats", ha matisat.

L'alcalde ha destacat que s'ha intentat mantenir el nivell d'oferta "confiant en una optimització en la utilització de les instal·lacions municipals". En aquest sentit, ha remarcat que una de les principals novetats d'aquest any ha estat la consolidació de les activitats que ofereix anualment el poliesportiu municipal durant els mesos de juny i juliol".

D'altra banda, Tur ha indicat que aquells nens amb necessitats educatives especials han tingut una plaça "assegurada" en les activitats que s'organitzen en el poliesportiu i que tenen monitors especials contractats per l'Ajuntament.

L'escola d'estiu del Club de Tenis Maó compte el juliol amb 175 alumnes, mentre que altres 90 nens han assistit a l'escola del Club Deportivo Menorca. Per part seva, l'escola de Malbújer Centre Esportiu té 56 alumnes el juliol i altres 56 l'agost i un total de 226 nens i nenes participen a l 'escola d'estiu organitzada pel Club Deportivo Alcázar.

Uns 300 alumnes gaudeixen aquest mes de l'escola d'estiu del Poliesportiu Municipal i altres 150 ho faran el pròxim agost, mentre que les activitats organitzades per l'Escola d'Equitació han comptat amb la participació de 40 nens el juny, 72 el juliol i 34 a l'agost .

L'escola d'estiu impulsada per l'associació de veïns de Sant Climent té 26 alumnes el juny i altres 42 nens a l'agost . Per part seva, 60 nens participen el juliol en les activitats organitzades pel Club Marítim de Maó i altres 27 ho faran a l'agost .

L'oferta es completa amb les escoles d'estiu organitzades per l'Escola de Dansa Ute Dahl i l'associació de veïns de Llucmaçanes, de les quals encara no es coneix la participació exacta.