22 de enero de 2020
5 de març de 2019

March defensa la "transparència" de la seva Conselleria i assegura que totes les despeses i agendes estan a Internet

March defensa la "transparència" de la seva Conselleria i assegura que totes les despeses i agendes estan a Internet
PARLAMENT IB - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha defensat "la transparència" de la seva Conselleria i ha assegurat que "totes les despeses, agendes i infraestructures educatives en marxa estan accessibles a través d'Internet".

"He complert amb totes les meves obligacions i quan m'han dit que havia de venir al Parlament he vingut sense cap tipus de problema", ha explicat durant el ple d'aquest dimarts.

March ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta de la diputada 'popular' María Tania Marí sobre si considera que les seves actuacions durant l'actual legislatura s'han ajustat al principi de transparència.

A continuació, la diputada 'popular' Núria Riera ha preguntat a March com justifica que els alumnes de Balears tinguin la nota de selectivitat més baixa de tot el país, al que el conseller ha respost que "no es poden comparar proves que són diferents".

"No són comparables les dades de selectivitat perquè jo li podria mostrar la prova de selectivitat de castellà de Canàries i Balears i hi ha una distància sideral", ha conclòs.