22 de octubre de 2020
20 de maig de 2008

Mari Luz.- Juan José Cortés: "Si no s'endureix la Llei, als pederastes no hi ha qui els pari"

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

Juan José Cortés, el pare de la petita Mari Luz, assassinada presumptament a mans d'un pederasta, va augurar avui que si no es produeix un enduriment de la Llei contra aquests criminals, lluita en la qual es troba embrancada la família de la nena, amb la seva campanya de recollida de firmes per tot el territori nacional, "a aquests no hi ha qui els pari", i va insistir que de cada vegada "n'hi haurà més".

Així ho va explicar avui Cortès, qui va concedir una roda de premsa a Palma de Mallorca, en què va informar que la campanya de captació de firmes, en què demana la imposició de la cadena perpètua per als pederastes i una llista pública de pederastes tant a nivell nacional com internacional, va "molt bé", doncs va afegir que ja arriben "gairebé a les 500.000" firmes, i va informar que seguiran de gira per Espanya per a així donar "veu a tot el país".

En aquest sentit, Cortès va assenyalar que aquest dijous i divendres la família recollirà firmes en el poblat palmesà de Son Banya i al barri de La Soledat. Alhora, va explicar que en el web www.nuevodrom.net, tots aquells interessats a aportar la seva "veu", amb les seves dades personals, i que no poden assistir als punts en els quals s'estacioni la caravana, poden descarregar-se el document i enviar-lo a l'oficina de huelva.

RECOLLIDA DE FIRMES PER ESPANYA

Cortès va recordar que si assoleixen les 500.000 firmes, se'ls permetrà "obrir les portes del Parlament" perquè el Poder Judicial doni el "sí o el no" a aquesta Llei. D'aquesta manera, va expressar que perquè la Llei avanç, i es produeixin els canvis que exigeixen, aquest procés depèn "exclusivament" dels polítics, que són els que decidiran si "van cap endavant o no", va concloure el conferenciant.

Així, va informar que el lloc en el qual més firmes es van recollir va ser Màlaga, amb de 38.000 firmes, seguida de Barcelona, jornada en la qual es van aconseguir 30.000 rúbriques.

La caravana, seguirà el seu recorregut per diverses ciutats espanyoles que després de Mallorca, seguiran Valladolid, Lleó, Oviedo, Lugo, Ourense, Zamora, Salamanca, Àvila, i Segòvia, entre d'altres.