17 de octubre de 2019
 • Miércoles, 16 de Octubre
 • 14 de agost de 2019

  Mariona Luis Tomás, nova directora de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears

  Mariona Luis Tomás, nova directora de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears
  Mariona Luis Tomás, nova directora de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears (IDI).CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 14 Ago. (EUROPA PRESS) -

  Mariona Luis Tomás és la nova directora gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears (IDI), ens instrumental de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

  Segons ha informat l'IDI en una nota, la trajectòria laboral de Tomás s'emmarca principalment en el disseny i la implantació de projectes i polítiques d'innovació en el sector públic i privat.

  Entre els anys 2002 i 2004, va liderar, com a directora d'Innovació al Parc Tecnològic de Balears, el programa 'Innobal XXI', segons han assegurat, la primera política d'innovació realitzada a les Illes. En 2005 va crear InnoBalears, empresa consultora especialitzada en gestió de la innovació i planificació estratègica per a empreses.

  Segons han indicat, Tomás és enginyera industrial, amb l'especialitat en Organització Industrial por la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

  A més, ha cursat postgraus en Gestió i Planificació de Projectes de l'Institut Català de Tecnologia (ICT), i en E-learning de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

  L'IDI com a Agència de Desenvolupament Regional (ADR), segons han declarat, té com a objectiu impulsar el desenvolupament de l'activitat econòmica i empresarial a Balears, amb criteris de competitivitat, sostenibilitat, reequilibri territorial, posant a la disposició dels emprenedors i de les empreses, la informació i les intervencions necessàries per a la seva implantació i per millorar la seva gestió i augmentar la seva competitivitat.

  Para leer más