20 de junio de 2019
12 de juny de 2019

Marratxí s'uneix a la campanya 'Viu mallorquinament' per dinamitzar les compres en el petit comerç

Campanya organitzada per Pimeco a una vintena de municipis

Marratxí s'uneix a la campanya 'Viu mallorquinament' per dinamitzar les compres en el petit comerç
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ

PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

Marratxí s'ha sumat a la campanya 'Viu mallorquinament' que promou l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) amb l'objectiu de dinamitzar les compres en els petits establiments comercials.

Segons han informat a través d'un comunicat, una vintena de municipis s'han adherit a la campanya, que celebra la seva tercera edició. La campanya té com protagonista una tovallola de platja dissenyada per Melicotó amb productes i objectes típics de Mallorca.

Per obtenir-la, en el cas de Marratxí, els clients han de reunir tres segells de diferents establiments adherits. Una vegada els tinguin, els podran canviar per la tovallola, expliquen.

Per a això, hauran de personar-se a l'àrea de Promoció econòmica, Comerç, Indústria i Turisme, a Sa Deixalleria (al polígon de Marratxí), amb el bitllet complet amb tres segells, cada dia de dilluns a divendres entre les 11.00 hores i les 14.00 hores.

El nombre de tovalloles és limitat i s'aniran lliurant fins a acabar les existències. En sumar-se a aquesta campanya de Pimeco, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament dóna "un pas més" per potenciar el petit comerç en el municipi.

Des del consistori han recordat, en aquest sentit, que fa uns mesos van posar en marxa la campanya 'Marratxí estima el petit comerç', així com una sèrie de sessions formatives integrades al programa IComerç, organitzat conjuntament amb l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI), del Govern.

Contador

Para leer más


Lo más leído