1 de abril de 2020
2 de abril de 2008

Mercapalma comptarà a partir de demà amb una oficina de Sa Nostra

PALMA DE MALLORCA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

Mercapalma comptarà a partir de demà amb una oficina de Sa Nostra, fet que suposa la quarta obertura des de començament d'any a tota Espanya i la segona només a Mallorca, de manera que l'entitat financera amplia el servei que ofereix al col·lectiu empresarial i majorista de l'alimentació.

Així ho va comunicar Sa Nostra en un comunicat, en què va explicar que la inauguració tindrà lloc a partir de les 13.00 hores al carrer Cardenal Rossell, on hi ha el recinte del polígon que alberga Mercapalma.

Els principals responsables del projecte que oferirà serveis i productes altament competitius són el director de Sa Nostra, Sebastià Pujol Pons, i el subdirector de l'entitat, Antonio Ruiz de Gopegui. Els dos tenen àmplia experiència dins l'entitat, on han ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents oficines de Mallorca. Per a ells, l'obertura d'aquesta nova oficina suposa un "nou repte personal i professional" que afronten amb il·lusió.

RESULTATS DE L'ENTITAT

El grup Sa Nostra va tancar el passat exercici amb uns beneficis que superen els 105 milions d'euros, que permetran destinar aquest any 13,3 milions en l'Obra Social i Cultural de l'entitat.

Sa Nostra té més de 650.000 clients que disposen, paral·lelament a les línies de negoci tradicional i banca electrònica, d'uns serveis especialitzats en banca d'empreses, turisme, finances personals, mercats de capitals, sector immobiliari i comerç exterior.

11 SUCURSALS NOVES DES DE 2007

Al llarg de l'any passat, Sa Nostra va inaugurar set noves sucursals, totes elles situades a la península entre les quals destaquen les d'Albacete (12 desembre 2007), Gandia Safor) (21 setembre 2007), Hospitalet de Llobregat 3 setembre 2007), Rafelbunyol (2 agost 2007), Valdemoro (27 desembre 07), Collado Villalba (26 març 2007), Les Rozas (12 març 2007), Aldaya (8 gener 2008) i Fuenlabrada (4 febrer 2008).

Aquest increment del servei persegueix la proximitat al client, l'augment de la qualitat i el desenvolupament del pla d'expansió que està portant a terme l'entitat des de començaments de l'any passat. Per aquesta raó, amb aquest nou punt d'atenció en [Mercapalma], "Sa Nostra" té 179 oficines a Mallorca, 92 a Palma i 87 en la Part [Forana], i una xarxa de 326 caixers distribuïts al llarg de l'illa.