20 de junio de 2019
13 de juny de 2019

Més de 40 col·legis de Balears rebran vaixelles reutilitzables per "avançar en l'educació sostenible"

Més de 40 col·legis de Balears rebran vaixelles reutilitzables per "avançar en l'educació sostenible"
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 13 Jun. (EUROPA PRESS) -

Un total de 44 centres educatius de Balears, adscrits programa d'Ecocentros, rebran vaixelles reutilitzables amb l'objectiu "d'avançar en l'educació sostenible, especialment quant a la prevenció de residus i el reciclatge dels envasos de vidre".

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, es repartiran 14.800 vaixelles reutilitzables, d'elles, 33 aniran a centres de Mallorca; 8 a centres d'Eivissa i Formentera i 3 centres de Menorca.

El material inclou plats i gots reutilitzables i bàscules per pesar residus. El finançament d'aquests ha anat a càrrec d'Ecovidrio amb un import de 10.687,45 euros.

A més, també s'han repartit 97 bàscules pel pesatge de residus a les ecoauditories que es duen a terme. En aquest cas, han arribat 9 bàscules a centres d'Eivissa i Formentera, 6 centres de Mallorca i 1 en un centre de Menorca

La iniciativa està organitzada per la Conselleria, en el marc del programa d'Ecocentros, en el qual hi ha inscrits 104 centres, si bé només han sol·licitat les vaixelles 44. També col·labora el Sistema de responsabilitat ampliada del productor Ecovidrio.

Contador

Lo más leído