30 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

MÉS per Menorca demana a Armengol que expliqui com evitar que l'Estat vagi contra les lleis ambientals de Balears

MÉS per Menorca demana a Armengol que expliqui com evitar que l'Estat vagi contra les lleis ambientals de Balears
Imagen del pleno del Parlament balear durante la primera sesión del debate de investidura de Francina Armengol - CAIB

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

El diputat de MÉS per Menorca, Josep Castells, ha demanat aquest dimecres a la candidata a la presidncia del Govern, Francina Armengol, que expliqui quin pla té per evitar que l'Executiu central vagi en contra, mitjanant els seus recursos d'inconstitucionalitat, de les lleis autonmiques de canvi climtic i de residus.

Davant els mitjans de comunicació, després del discurs d'investidura d'Armengol, Castells ha dit que malgrat "l'mfasi" fet per la socialista en la seva intervenció sobre el canvi climtic, "estem davant l'amenaa dels recursos d'inconstitucionalitat del Govern Sánchez contra polítiques emblemtiques de la passada legislatura".

D'altra banda, Castells ha compartit el que ha dit Armengol sobre "donar més competncies als consells insulars". Tal com ha destacat, "d'alguna manera impugna els 'Acords de Bellver'" que, segons considera, "són molt centralistes". "Ha fet veure que el seu programa de Govern va més enll i que est en la línia de l'Estatut d'Autonomia d'aprofundir en les competncies", ha celebrat.