26 de agosto de 2019
 • Domingo, 25 de Agosto
 • 27 de juliol de 2009

  Un miler de persones acudeixen a la Passarel·la Moda Adlib d'Eivissa

  EIVISSA, 27 de juliol (EUROPA PRESS)

  Prop de 1.000 persones van acudir a l'última edició de la Passarel·la Moda Adlib, a Eivissa, un esdeveniment que el president del Consell Insular, Xico Tarrés, ha considerat molt superior a la cita del 2008, tot i que el pressupost "ha estat més reduït".

  El Parc Reina Sofia de Vila va acollir dissabte a la nit la Passarel·la Moda Adlib que va aconseguir congregar un miler d'assistents i com a mínim a 50 mitjans acreditats.

  Com a conseqüència de l'actual crisi econòmica, aquesta edició les col·leccions de cadascun dels dissenyadors ha estat més reduïda. També ho ha estat el pressupost, passant dels 200.000 euros del 2008 als 180.000. Tot i això el president de la màxima Institució de l'illa, Xico Tarrés, ha assegurat en acabar la desfilada que "el nivell ha estat superior".

  Com ja va ocórrer l'any passat la desfilada es va dividir en dues parts: Adlib Original i Adlib Evolució. La primera d'aquestes manté l'esperit original d'aquesta moda que passa pel blanc i les puntes. D'altra banda, els dissenys d'Evolució són aquells que com el seu nom indica han evolucionat i allunyat dels orígens d 'aquesta moda que porta més de 30 anys sent el senyal d'identitat d'Eivissa i un reclam turístic.