26 de junio de 2019
 • Martes, 25 de Junio
 • 12 de juny de 2019

  La Misericòrdia acull fins al 30 de juny una exposició de fotografia contemporània del País Basc

  PALMA DE MALLORCA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El Centre Cultural la Misericòrdia acull aquest mes de juny una exposició col·lectiva amb treballs d'alguns dels màxims exponents de la fotografia contemporània del País Basc, com per exemple el premi Nacional de la Confederació Espanyola de Fotografia 2018.

  Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, es tracta d'una exposició organitzada per la Federació d'Agrupacions Fotogràfiques de Balears, que reuneix prop de 140 obres. La mostra, que es podrà visitar fins al 30 de juny, s'inaugura aquest divendres.

  "Considerem que el País Basc és una de les regions líders en el panorama fotogràfic espanyola actual", ha assegurat el president de la Federació d'Agrupacions Fotogràfiques de Balears, Juan Palmer.

  El projecte consta de quatre mostres distribuïdes en tres sales del Centre Cultural la Misericòrdia.

  En la primera planta s'exhibeix 'Arquitectura i temps' d'Agustín Sagasti, un reconegut fotògraf d'arquitectura. L'obra consta d'una vintena d'imatges de gran format que inciten a l'espectador a recórrer amb calma els detalls de les formes arquitectòniques inspirades en 'Li Corbusier'.

  El premi Nacional de la Confederació Espanyola de Fotografia 2018, Asier Garagarza, presenta per primera vegada a Mallorca el projecte que li va merèixer aquest guardó anomenat 'Paisatge Oníric'. Una sèrie, en blanc i negre, basada en la fotografia de paisatges de l'entorn de Garagarza des d'un punt de vista molt personal.

  Contador

  Lo más leído