29 de febrero de 2020
28 de febrer de 2008

El món de la docència participa a la VII Trobada per a l'ambientalització de centres educatius

PALMA DE MALLORCA, 28 de febrer (EUROPA PRESS)

El col·lectiu de professors ha format part avui, omplint la sala d'actes del Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca, de la trobada anual d'intercanvi d'experiències per millorar l'educació ambiental als centres escolars.

Així, la trobada va ser presidida pel director insular de Programes i Ocupació, Antoni Segura, acompanyat pel coordinador de Mallorca recicla, Lluc Oliver, el director general de la Fundació Deixalles, Miquel Puigrós, i el cap de Relacions Públiques d'Es Parc, Joan Vidal.

El gabinet educatiu de Mallorca recicla, després de presentar-se i comentar la seva tasca, va explicar la temàtica de la trobada i totes les activitats que es van programar portar a terme. Així, ecologia, conservació, contaminació, reutilització, medi ambient i sostenibilitat van ser les paraules més sonades en totes les presentacions dirigides als docents.

Per la seva banda, Segura va afirmar que esperen que amb aquesta trobada es compleixin els objectius que el Consell s'ha marcat, donar a conèixer a la comunitat d'escolars el patrimoni natural i cultural i ajudar en l'aprenentatge de prendre consciència de la importància que té preservar el medi ambient.