21 de septiembre de 2019
 • Viernes, 20 de Septiembre
 • 9 de juliol de 2008

  Nadal urgeix Antich a signar els convenis pendents amb l'Estat per fer davant de la crisi econòmica

  PALMA DE MALLORCA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

  El president d'UM, Miquel Nadal, va urgir avui el president del Govern, Francesc Antich, a signar els convenis pendents amb l'Estat perquè això executar les inversions necessàries per reactivar l'economia i fer front a la desacceleració. El pla de depuradores, les inversions ferroviàries, el conveni de carreteres o la Platja de Palma són assignatures pendents, recorda el líder d'UM.

  En aquest context, Nadal adverteix que el dèficit fiscal i d'infraestructures provoca una pèrdua de competitivitat a les illes, raó per la qual és "imprescindible" aconseguir un sistema de finançament just, i va expressar la seva confiança que l'esmentat sistema estigui recollit en els Pressupostos Generals de 2009. Nadal també incideix en la necessitat de desplegar el nou Estatut d'Autonomia per pal·liar el dèficit financer que pateixen les Illes.

  En aquest sentit, adverteix que UM estarà vigilant que l'executiu resolgui les prioritats de les Illes i finalment, insta el Govern a "actuar i a estar a l'altura de les circumstàncies".