6 de abril de 2020
18 de desembre de 2008

Nadia Nerea, la nena mallorquina que té una malaltia rara, recaptarà demà fons a El Corte Inglés d'Avingudes

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

Nadia Nerea, la nena mallorquina de tres anys que pateix una malaltia amb només uns vint casos existents en el món, i els seus pares, estarà demà divendres, 18 de desembre, de 17.30 a 20.00 hores, a l'entrada d'El Corte Inglés d'Avingudes sol·licitant col·laboració social i econòmica per al tractament de la tricotiodistrofia, l'estrany malament que pateix.

Fernando Blanco i Margarida Ramis, pares de Nadia, han iniciat una campanya per aconseguir fons que permetin fer front als alts costos que suposa el tractament de la malaltia. La presència en El Corte Inglés d'Avingudes és una més dins de les activitats esportius o musicals que han organitzat en els últims temps a fi de recaptar diners.

La malaltia de Nadia suposa a la nena de Biniali multitud de conseqüències físiques i psicològiques, com alteracions dentals i oculars, baixa estatura, defectes esquelètics o dificultats per caminar. Els seus pares, que ara no treballen perquè han decidit bolcar-se a salvar a Nadia, han viatjat per diversos països (França, Bèlgica, Itàlia o el Brasil) buscant assessorament mèdic sobre el tractament de la malaltia, fet que suposa un alt cost econòmic per a ells al qual no poden fer front sense ajudes institucionals.