26 de octubre de 2020
28 de juny de 2010

NNGG de les Balears critica que els joves són els "grans perjudicats" per la crisi a les Illes

Responsabilitza al "desgovern" d'un "Pacte de reculada amb interessos personalistes"

EIVISSA, 28 Jun. (EUROPA PRESS) -

El president de Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular de les Balears, Llorenç Galmés, ha considerat avui a Eivissa que els "grans perjudicats" per la crisi a les Illes són els joves. El líder de la branca jove del PP illenc va arengar als membres de la seva formació a no quedar-se "aturats" després de "tres anys de desgovern d'un pacte de reculada amb interessos personalistes".

En aquest sentit, Galmés ha denunciat que "no pot ser que es redueixi el percentatge d'inversió en educació, ni les ajudes en habitatge". Tampoc va trobar correcte que, a Balears, "un de cada dos joves estigui a l'atur i que se suprimeixi la Conselleria de Joventut".

En definitiva, Galmés ha criticat que els canvis que s'estan portant a terme a l'Executiu autonòmic "no pensen en els joves".

En aquesta tessitura, el president de NNGG ha recordat que la setmana passada va lliurar al president del Govern, Francesc Antich, un document "amb totes aquelles promeses que fa tres anys realitzava i deia que, si formava govern, portaria a terme".

"Ara mateix i després de tres anys, podem dir que totes aquestes promeses estan incomplertes", ha lamentat.