15 de noviembre de 2019
 • Jueves, 14 de Noviembre
 • 14 de març de 2008

  La normalitat als jutjats de Balears no es recuperarà fins a 2009, segons els sindicats

  PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

  El portaveu del CSIF a Balears, Andrés Bou, ha afirmat avui que la vaga indefinida que mantenen els funcionaris de Justícia des del passat 4 de febrer ha provocat retards i ajornaments de causes i judicis en les instàncies judicials de les illes que no permetran recuperar la normalitat fins el primer trimestre de 2009.

  En declaracions a Europa Press, Bou va remarcar que la situació de la justícia és ara per ara "irrecuperable" i va instar el Ministeri de Mariano Fernández Bermejo a presentar de seguida un pla de "xoc" que permeti recuperar la normalitat com més aviat millor.

  Un grup d'aproximadament 100 funcionaris de Justícia van simular avui l'enterrament de la Justícia en una caravana humana pels carrers de Palma, que cridaven missatges de l'estimo: "Bermejo ha matat a la Justícia". La representació teatral per simular que la justícia està tocada de mort ha portat el col·lectiu a dirigir-se fins el Tribunal Superior de Justícia de les Balears ([TSJB]) per donar "descans" a la justícia.

  Bou va explicar que molts dels seus companys segueixen oferint els serveis mínims, i que alguns no es van apuntar a la convocatòria, però que estan en representació de tots els seus companys.