28 de mayo de 2020
12 de agost de 2008

Nou companyies de creuers visitaran el setembre els ports de Balears en un viatge de promoció turística

PALMA DE MALLORCA, 12 d'agost (EUROPA PRESS)

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha organitzat, en col·laboració amb l'Oficina Espanyola de Turisme de Miami, un viatge de promoció turística (Fam Trip) als ports de Palma, Maó, Eivissa i La Savina, el mes de setembre, amb l'objectiu de donar a conèixer a les principals companyies de creuers d'àmbit internacional nous atractius de les illes com destí turístic.

En un comunicat, l'APB va explicar que els representants d'un total de nou companyies de creuers es desplaçaran durant el mes de setembre a les illes i mantindran contactes amb les diferents institucions illenques amb competència en matèria de turisme.

Així, representants de 'Carnival Cruise Lines', 'Holland America Line', 'Norwegian Cruise Lines', 'Windstars Cruises', 'Majestic America Line', 'Royal Caribbean Cruises', 'Celebrity Cruises', 'Pullmantur' i 'Resideixen Sigui' visitaran els pròxims dies 12 i 13 de setembre els ports d'Eivissa i La Savina, el 14 i 15 el de Palma i, finalment, conclouran el seu viatge el 16 de setembre en el port de Maó.

Al marge de conèixer les instal·lacions portuàries i els projectes que l'APB té en marxa per potenciar el tràfic de creuers a cadascun dels seus ports, la delegació realitzarà excursions per les diferents illes i coneixerà en primera persona nous atractius turístics de Balears.

Paral·lelament, l'APB ha iniciat contactes amb el Govern, Consells Insulars i ajuntaments, així com amb entitats dedicades a la promoció turística com els foments del turisme i cambres de comerç de les illes per incentivar els contactes directes amb les principals companyies del món en el sector dels creuers turístics.

FIRA DE MIAMI

D'altra banda, la 'Fira de Miami' respon als contactes permanents que l'APB manté com promotora de la imatge turística internacional de les Balears com destí turístic de creuers. En concret, aquesta expedició es va forjar en l'última edició de la 'Cruise Shipping Convetion' de Miami, la fira internacional de creuers més important del món que cada mes de març se celebra en aquesta ciutat nord-americana.