30 de octubre de 2020
6 de maig de 2019

Nou dissenyadors participen a Natural Adlib amb les propostes "més sostenibles"

Nou dissenyadors participen a Natural Adlib amb les propostes "més sostenibles"
EUROPA PRESS

EIVISSA, 6 May. (EUROPA PRESS) -

Un total de nou dissenyadors d'Adlib Moda Eivissa han participat a Natural Adlib, defensant les propostes més sostenibles, artesanals i respectuoses amb el medi ambient, segons ha destacat el Consell d'Eivissa.

La desfilada ha clausurat la 48ena edició de la Passarella Adlib. Les signatures Monika Maxim Ibiza, K de Kose-kose Privée, Trinidades Ibiza, La Brisa Ibiza, Estrivancus, Ángela Martí, Belén Boheme, Tanit Jeans Ibiza y Etikology, han estat les encarregades de participar en l'esdeveniment presentat per Manel Fonts.

Natural Adlib ha retut homenatge a les artesanes, costureres i cosidores de fa dcades, "sense l'esfor de les quals, nits sense dormir i amor per la seva professió, la moda d'Eivissa no hauria pogut sobreviure", ha destacat Manel Fonts en comenar aquesta Passarella.

Així aquesta última jornada de la 48ena Edició de la Passarella Adlib ha enaltit a famílies senceres, "com les d'aquestes cosidores que es van dedicar a Adlib".

Fonts ha matisat que Natural Adlib és "molt més que moda, és una declaració d'intencions en la qual des del Consell d'Eivissa volen transmetre un missatge de respecte a l'entorn".

De fet, el presentador ha afirmat que "tot el material confeccionat per promocionar aquesta passarella: invitacions, photocall, dosieres, fullets o acreditacions s'ha elaborat amb aquesta filosofia".

Aquest any, Monika Maxim Ibiza ha obert aquesta última Passarella amb la seva collecció 'Alma', en la qual ha utilitzat patrons senzills i transparncies per ressaltar la feminitat de la dona.

Para leer más