30 de marzo de 2020
22 de juliol de 2008

La nova Executiva del PP es reuneix amb el PSM per abordar qüestions que afecten a la societat balear

PALMA DE MALLORCA, 22 de juliol (EUROPA PRESS)

La nova Executiva del PP, que va ser elegida el passat dia 5 de juliol, es va reunir avui amb l'Executiva del PSM-EN per abordar qüestions que afecten directament als ciutadans de les Balears, com la reivindicació en finançament d'un millor model de finançament autonòmic per a les illes, millor finançament per als Ajuntaments i mesures que es puguin adoptar per fer davant de la recessió econòmica.

Així, van acudir a la reunió la presidenta del PP, Rosa Estarás, el secretari general del PP, Guillem Estarellas, el vicepresident executiu, Pere Rotger, el vicesecretari primer, Antoni Pastor, el secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, la presidenta del PSM-EN, Joan Lluïsa Mascaró, la secretària de l'organització, Marta Prunès i Antoni Alorda i Pere Trias com a membres de la comissió permanent del PSM-EN.

Així, la reunió mantinguda entre les dues Executives va consistir en una trobada "protocol·lari", en què els populars van aprofitar l'ocasió per presentar a la nova directiva, així com tractar qüestions "importants" per a la societat balear. Alhora, van constatar que són dos partits "molt diferents" en temes d'Estat com el model de desenvolupament social o territorial, entre d'altres.