26 de septiembre de 2020
4 de juny de 2019

Oliver es reuneix amb representants de Thomas Cook i llança un missatge de "tranquil·litat" sobre la situació de la comp

Oliver es reuneix amb representants de Thomas Cook i llança un missatge de "tranquil·litat" sobre la situació de la comp
EUROPA PRESS - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

La secretària d'Estat de Turisme en funcions, Bel Oliver, ha mantingut aquest dimarts a Palma una reunió amb representants de Thomas Cook i ha assenyalat que li han transmès un missatge de "tranquil·litat" respecte a la situació que travessa la companyia.

"Ha estat una reunió molt profitosa, m'han transmès tranquil·litat i es pot deduir que la companyia solucionarà els problemes que travessa amb èxit", ha manifestat Oliver en declaracions als mitjans.

A més, ha detallat que els representants de l'aerolínia li han transmès "tranquil·litat" i "serietat" per abordar la situació que travessa l'aerolínia. "Tenen suports per superar els problemes pels quals passa la companyia amb èxit", ha expressat.

INVERSIÓ DE 40 MILIONS EN HOTELS

D'altra banda, la secretària d'Estat de Turisme en funcions ha assenyalat que els directius de l'empresa li han avançat els detalls d'un pla d'inversió de Thomas Cook a hotels d'Espanya sota un "nou concepte" que es durà a terme en zones turístiques madures.

Precisament en la tarda d'aquest dimarts el CEO de Thomas Cook, Peter Frankhauser, ha anunciat una inversió de 40 milions d'euros en la reforma dels hotels del territori espanyol del grup, i l'obertura de vuit d'ells en la costa mediterrània sota la marca Cook's Club.

Cal recordar que el grup turístic Thomas Cook ha perdut més de 1.880 milions en el seu primer semestre fiscal i s'ha enfonsat gairebé un 16% en Borsa, atribuint el "ritme lent" de les reserves d'estiu a l'efecte de l'eventual sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE), a la passada ona de calor que ha fet dubtar als viatgers i també als "alts preus" de les illes Canàries.

Para leer más