26 de mayo de 2019
 • Sábado, 25 de Mayo
 • 14 de maig de 2019

  Un opositor admet haver copiat l'examen per ser bomber de Mallorca

  Ha explicat que va entrar en el despatx de la seva mare, que és funcionària, i va fotografiar la prova

  Un opositor admet haver copiat l'examen per ser bomber de Mallorca
  EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

  Un opositor ha admès haver copiat a l'examen per entrar al cos de Bombers de Mallorca, en el qual va respondre les 100 preguntes de manera correcta, incloses diverses d'elles que estaven plantejades de manera incorrecta i que després van ser retirades.

  Durant el judici, que ha tingut lloc aquest dimarts en un jutjat de Palma, l'home ha explicat que va entrar en el despatx de la seva mare, que és funcionària i tenia accés a la prova, i aquí ho va fotografiar. La seva mare pel seu costat, ha negat que li facilités la prova i ha explicat que no estava al corrent de l'ocorregut.

  La Fiscalia ha mantingut la seva petició de multa de 5.400 euros a la mare --i la inhabilitació en el càrrec-- i una altra de 3.240 euros per al fill. A ella l'acusa de ser responsable d'un delicte de revelació de secrets i al fill de ser l'inductor. Així mateix, ha plantejat una alternativa en la qual la mare seria innocent.

  En la seva acusació, la Fiscalia considera que la dona, aprofitant-se del seu lloc de funcionària va tenir accés a l'examen d'oposició de maig de 2016 per a la provisió d'11 places de bomber i conductor i que li va facilitar la prova al seu fill. Cal recordar que l'home va quedar exclòs del procés selectiu el juny de 2017.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído