2 de junio de 2020
18 de desembre de 2008

Ordinas, a punt de declarar als jutjats pel suposat desviament de diners per finançar propaganda electoral del PP

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

L'ex gerent del Consorci pel Desenvolupament Econòmic de Balears (CDEIB), Antònia Ordinas, començarà en breus instants a declarar novament als jutjats de Via Alemanya davant la jutgessa d'Instrucció número 4, Piedad Marín, aquesta vegada pel suposat desviament de capitals de l'organisme públic per finançar propaganda electoral del PP a Eivissa i Formentera en les passades eleccions autonòmiques.

La imputada dins del cas Scala que fa dies que va quedar en llibertat sota fiança de 100.000 euros, va arribar a les dependències judicials devers les 10.30 hores acompanyada del seu advocat Eduardo Valdivia, i tan sols es va limitar a assegurar que es troba bé davant les preguntes dels periodistes congregats.

D'aquesta manera, en breus instants està previst que Ordinas accedeixi a la sala de vistes per declarar davant de la magistrada que instrueix el cas i el fiscal Anticorrupció Pedro Horrach. En aquesta peça, en concret, s'investiga si més de 13.000 euros procedents del CDEIB van ser destinats a finançar l'elaboració i l'enviament a les Pitiüses de fullets electorals del PP en la campanya prèvia a les eleccions autonòmiques i municipals del 2007.